Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 

A korrupció (a latin corruptĭo, romlás szóból) vagy megvesztegetés olyan törvénybe vagy közerkölcsbe ütköző cselekedet, aminek során valaki pénzért vagy más juttatásért vagy jutására való kilátásért cserébe jogosulatlan előnyhöz juttat másokat. Attól függően, hogy milyen pozícióban van az előnyhöz juttató, beszélhetünk például politikai, közigazgatási, rendőri vagy gazdasági korrupcióról.

 

 

Tudjunk mindannyian a korrupció létezéséről. Tudjuk, hogy korrupció volt van és létezni fog míg ember él a földön. Mi nem feltételezzük azt a tényt, hogy városunkban is létezhet ez a jelenség és nem feltételezzük azt sem , hogy a mi városunk vezetői ilyenek. De mindanyuinknak tisztában kell lennie mindennel. Ami ebben a városban történik, hiszen ez a mi városunk. Itt élünk dolgozunk családot, alapítunk és felneveljük gyermekeinket. Ezért mi kezdeményezzük minden szerződés felülvizsgálatát, amit az elmúlt 8 évben kötöttöt a város bárkivel. Legyen az hosszútávú vagy rövid távú. Legyen kisvállalkozóval kötött nagyvállalkozóval kötött magánszemély vagy akár jogi személy. Nekünk az érdekünk az, hogy a város dolga tiszták legyenek. És büszkék lehessünk erre országszerte. Hiszen nekünk csak a becsületünk maradt. A szerződések jogszerűek és törvényesek legyenek ,ne legyenek irreálisan magasak. Hiszen minden forintnak súly van. Ne legyenek olyan dolgok, hogy csak a sógor, koma, jó barát végezzen mindent.

Első körben az alábbi szerződések nyilvánosságra hozatalát kezdjük el.

 

-Hunguest Hotel Pelion!

 

-Kórház privatizációs!

 

-Strand üzemeltetési!

 

-Fűtőmű átalakítás!

 

-Laktanya!

 

-DRV vízszolgáltatás!

 

-Tapolca és Környéke kistérségi társulás!

 

-Szemétszállítás!

 

-Ingatlan kezelés!

 

-Vállalkozási szerződések

 

-Közbeszerzési pályázatok

 

Tudjuk a város kötelessége a kapcsolatok építése és a meglévők folyamatos ápolása. Viszont meg kell vizsgálunk, hogy most ebben a nehéz gazdasági helyzetben, mit bír el ezekből a város költségvetése. A nem fontos látogatásokat le kell mondani és az így megmaradt összeget a helyi gazdasági válságkezelésre kell fordítani.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Harctér

(Tábornok, 2009.02.21 11:31)

Ne értsetek félre. Nem mindannyitokra gondoltam.
De mindenhol vannak gyenge láncszemek.
Tehát a ne az vezéreljen benneteket, hogy sokan legyetek hanem inkább kevesebben de becsültessek. Kevés oroszlán mint sok nyúl.
Pártoló és szimpatizáns legyen sok, de párttagnak nem muszáj.

Ezt a polgármester jelöltet pedig foglalkoztatások a megyében sokat, mert szerintem elég értelmes. Adjatok neki vezető szerepet.

Kitartás.

Ferenc

(Szálasi, 2009.02.21 07:39)

Na.Az a véleményem hogy ez a tábornok még a honvéd szintet sem üti meg...Kitartás

Hunnia

(Csécs Zoltán, 2009.02.20 11:41)

Vigyázzon Tábornok úr! Ez már egy kicsit átmegy rágalmazásba, becsületsértésbe!

Harctér

(Tábornok, 2009.02.19 19:34)

Ja.
Korrupció. Szerintem ti sem vagytok ám különbek. Mézesmadzag azt kaphatóak vagytok mindenre. Hiszen emberből vagytok.

Harctér

(Tábornok, 2009.02.19 19:32)

Azért ne dicsérjétek agyon ezt a fiatal srácot. Látom azért fejlődőkepés. Pl: múltkor az a Bocskai ruhában készült fénykép gyalázatos volt. De ez a mostani már olyan tökéletes. Sok munkát kell még elvégeznie. A szövege amit felraktatok az jó nem tudom ki írta. De az biztos, hogy nem ö ezt azért nem nézem ki belőle. Hiszen csak egy sima szakmunkás és kész.

kutyaszem

(...................., 2009.02.19 16:42)

Én a kezdetektől fogva bizok a Szalkában,Tábornokom.
mellette is maradunk,a velemenye a velemenyunk.

Ez IGEN!!!

(Ferenczi Gábor, 2009.02.19 13:01)

Abszolút egyetértek! Hirdetni, plakátolni, szórólapozni! Le a korrupcióval!!! Tessék mindent nyilvánosságra hozni! A közpénz elköltése, a közvagyon eladása nem lehet titkos akció! Tábornok Úr:
Szalkai Zsolt sohasem volt tutyi-mutyi. Az biztos, hogy a Fidesz kőkemény érdekképviselettel fogja magát szembetalálni! A magyar ember meg csak nyerhet!!!

Hunnia

(Gibbonkezü, 2009.02.19 06:58)

Pedig a slepjük sok munkát kapott a várostól. Ha ezeket sikerülne nyilvánosságra hozatnotok az nagy dolog lenne.

Harctér

(Tábornok, 2009.02.18 20:13)

Ez a ti emberetek egyre keményebb csávó. Először azt hitem, hogy csak amolyan tutyi mutyi.
Ennek a zsideszese bandának főhet majd a feje ha bekerültök a városházára.