Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Szalkai Zsolt

 

Kép

 

 

 

 

A Jobbik Magyarországért Mozgalom-Párt tapolcai alapszervezete megkéri minden tapolcai választópolgárt, hogy kopogtatócédulájukkal és szavazataikkal támogassa polgármester jelöltünket, Szalkai Zsoltot.


Támogatásukat köszönjük.

 

Magyar Hittel

Fiatalos Lendülettel

Becsülettel Tapolcáért

 

 

 

 

 

Szalkai Zsolt önéletrajza:

1974. október 19-én születtem Tapolcán. Itt kereszteltek meg, elsőáldozó, és bérmálkozó is itt voltam. Édesapám fémipari szakmunkás, és jelenleg is aktív fémipari dolgozó (CNC-gépkezelő). Édesanyám női-férfi szabó, jelenleg takarítónő. Szüleim 1977-ben elváltak, édesanyám, és második férje nevelt fel, akit édesapámként szeretek. Házasságukból egy fiútestvérem van. Édesapám is újra nősült, és egy leánytestvérem született. 1995-ben megnősültem, házasságomból egy leánygyermek született, aki tizenhárom éves. 1996-ban elváltam. Jelenlegi párommal 1997 óta élünk együtt. 2000-ben ismételten megnősültem, házasságomból ismét egy kislány születtet, akit feleségemmel boldogan nevelünk.

Az általános iskolát Tapolcán végeztem. Középiskolába Tapolcán jártam, és a gépi forgácsoló szakmát tanultam ki. 1996-ban elvégeztem egy könnyűgépkezelői tanfolyamot, és B-kategóriás jogosítványt szereztem. 1993 és 1994 között sorkatonai szolgálatomat töltöttem Tapolcán a Kinizsi Pál harckocsizó dandárnál, mint beszabályzó szerelő, és tizedesként szereltem le. 1996 és 2000 között alkalmazottként dolgoztam egy asztalos vállalkozónál, ahol gépkocsi-vezető voltam. 2000-ben saját építőipari vállalkozást alapítottam, melyben 15-20 főt alkalmaztam. 2007-ben sajnos kormányaink intézkedései, és megrendelőim inkorrektsége miatt csődközeli állapotba kerültem. Ezért sajnos vállalkozásomat szüneteltetnem kell. Jelenleg egy fémipari cégnél vagyok alkalmazásban, mint CNC-kezelő.

 

A sportot nagyon kedvelem, magam is karatéztam hosszú évekig. Mostanában inkább csak nézni szeretem, főleg a forma1-nek vagyok nagy rajongója.

 

A politika akkor kezdett el komolyabban foglalkoztatni, amikor vállalkozó lettem, és sorozatos rossz politikai intézkedések nehezítették tevékenységemet. 1998-ban kezdtem el szimpatizálni a MIÉP-pel, de a pártba sosem léptem be. A választási kampány alatt amiben tudtam, segítettem az előrejutását. Sajnos a MIÉP a mai időkre teljesen szétesett, semmilyen megújulási szándék nincs benne.
A Jobbik Magyarországért Mozgalmat ismertem régebbről, de komolyabban egy éve kezdtem el figyelni a munkásságukat, és megtetszett, amit tesznek országunkért. A Jobbik az a szervezet, amire jelenleg az országnak égető szüksége van, az a párt, amely nem fél kemény és igazságos lenni.

 

Szebb jövőt!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tapolca

(Csécs Zoltán, 2009.02.21 00:38)

Egy nagyszerű ember szokta volt mondni magásól, ő egy hat elemis parasztgyerek. És???

lényegtelen

(Egy magyar, 2009.02.20 21:45)

Több hozzászóló is sopánkodik, hogy milyen "alacsony" az állami iskolai végzettsége a polgármesterjelöltnek. Azért, mert valaki nem az iskolapadban hallgatta évekig (a sokszor agymosó és töltelék) tantárgyakat az egyáltalán nem jelenti azt, hogy buta! A polgármesteri pozíció olyan, amit nem lehet iskolapadban megtanulni! Tisztesség és józan paraszti ész a legfontosabb! Mivel nem vagyok helyi, ezért országos példát írok: ott van az "országgyűlés"-nek nevezett bűnbanda. A 386 ottani léhűtőnek van összesen kb: 500 diplomája! És mire ment velük az ország? Pedig milyen magasan vannak képezve! Nem tudnék mondani egy tucatnál több erkölcsileg feddhetetlen embert közülük! A korrupció és a mutyizás, az egyéni és a külföldi telepesérdekek gátlástalan kiszolgálása uralkodik a politikai és a gazdasági életben egyaránt! A jelenlegi parlamenti pártok -agondolkodó emberek számára- hiteltelenek!
Hajrá szakmunkás, hajrá Jobbik!

Tapolca

(Csécs Zoltán, 2009.02.20 11:39)

Cserépváralja? Megtiszteltetésnek vesszük, hogy az ország másik szegletében is olvassák, a mi kis összecsapott honlapunkat Dávid úr!

Cserépváralja

(Dávid Zoltán, 2009.02.20 08:16)

Igazi polgármesternek való vagy.Gratulálok.

363

(Rebellis, 2009.02.17 10:24)

A jobbik a jövő.

Tapolca

(Csécs Zoltán, 2009.02.17 06:49)

Kedves Anna!

Programunk néhány része már fent van. Javítottuk a címek neveit, így egyértelművé válhat, mit is kell olvasni.

Programunk további részei, írásos szerkesztés alatt van, előreláthatóan ezen a héten fel is kerül ide minden.

Továbbá. Márc. 8.-ára tervezünk egy irodalmi estet megint, ahová szeretettel várjuk. Ezen az esten most, két nagyszerű költő versei kerülnek terítékre. Reményik Sándor az egyik, a másik még megbeszélés tárgyát képezi.

363

(Rebellis, 2009.02.16 14:59)

Jó a Zsolt!

érdeklődök

(Anna, 2009.02.16 13:00)

Üdv! Újságíróként érdeklődnék a jelöltjük programjáról. Tervezik-e azt valamilyen formában itt a honlapon közzétenni?

Tapolca

(Csécs Zoltán, 2009.02.06 06:25)

A komoly "hivatásos" politikusok mit is tettek ebben az országban? SEMMIT! A drágalátos csúcsfürer orbánnak is megvolt a lehetősége m.elnökként és ellenzékként is, de a Magyar népért, a Magyarok országáért semmit nem tett. Ezek a semmit nem tevések, csak a zsebre dolgozás, és különféle látszatintézkedések miatt lesznek a hobbi politikusok. Nem a képzetég a mérvadó, hanem az, ha mer tenni az ember a cionista politikai elittel szemben!

feketesg@freemail.hu

(gábor, 2009.02.03 21:30)

képzettségét tekintve inkább hobbipolitikusnak tűnik, mint komoly politikusnak. igaz, nem a képzettség a legfontosabb, de azért mérvadó.

Tapolca

(Csécs Zoltán, 2009.01.27 18:00)

Adjon az Isten!

Tisztelt Déli!

Először is üdvözlöm önt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom-Párt, tapolcai alapszervezetének az oldalán.

Van a tapolcai Jobbiknak már most programja, de még nyers állapotban. Hivatalosan a február 8.-ai lakossági fórumon fogjuk közzé tenni, ahol vendégünk lesz ifj. Hegedüs Lóránt református lelkész.

Annyit elárulok, feszegetjük azokat a kérdéseket, ami foglalkoztatják az embereket a városban, jobb és baloldalon egyaránt. Tehát ha kíváncsi rá, akkor várjuk szeretettel Tapolcán, febrúár 8.-án a Varjú fogadóban, ahol a fórum elött, Horthy kormányzó urunkra fogunk emlékezni. Esetleg ha messze lakik, akkor ezen az oldalon majd nyomon követheti.

Köszönjük szépen a jókívánságot, mindent megteszünk a siker érdekében, és bármilyen segítséget, tanácsot, ötletet szívesen veszünk.

Szebb jövőt!

Program?

(Déli, 2009.01.27 16:28)

Szebb jövőt!
Mi lesz a Jobbik programja Tapolcán? Az, hogy a nemzetért dolgoznak meg ilyenek az nagyon szép, de a választókat nem ezzel lehet meggyőzni.

Lásd: Kartali polgármester-választás.
Ott nagyon jó helyi gazdasági és településfejlesztési programja volt a Jobbik-jelöltnek, kapott is 10%-ot!

Remélem, Tapolcán is lesz valami hasonló program, mert ezzel lehet szavazatot szerezni!

Sok sikert!

Majdnem teljesen jó!

(JOBBIK Ajka, 2009.01.16 21:54)

Elnök Úr! A ruha tökéletes, tudjuk mindannyian, hogy komolyan veszed a HAZA ügyét, látjuk azt a temérdek munkát, amit véghez viszel Tapolcán! De nekem egy kis mosoly valahogy mégiscsak hiányzik a képről! Mert azon túl, hogy tisztességes, becsületes, Igaz Hazafi vagy, erre tanítod gyermeidet is, keményen tudsz dolgozni, én ezenkívül egy optimista, életvidám embernek ismerlek, aki hisz abban, hogy a Nemzet győzni fog, és tényleg szebb lesz a jövőnk! Na ez lenne benn még abban a mosolyban! Szerintem.

Harctér

(Tábornok, 2009.01.14 20:08)

Na ez a ruha jobban illik egy nemzeti emberhez.

Tapolca

(Gibbonkezü, 2009.01.13 19:00)

A Jobbikkal szimpatizálóknak üzenem nem kell tartania attól, hogy a rájuk leadott szavazat elveszik. A Jobbik az új, tiszta erő és még komoly tartalékai vannak.
Tehát mindenki aki hisz az erkölcsben és a becsületben az szavazzon rájuk. Mert ők azon dolgoznak , hogy az ország felemelkedjen.

Harctér

(Tábornok, 2009.01.13 18:49)

Na jó igaz nem a ruha teszi az ember, hanem a belső értékei.
Lásd a Magyar politikusokat: Van nekik szép ruhájuk és vastag bőr a pofájukon.
Ők aztán csak egy dolgot tesznek ezért az országért! Mit?
Hogy jól szétlopják és megtömjék a zsebüket.


Elolvastam a srácotok önéletrajzát rendesnek tűnik.
A kérdés: A választópolgárok hogyan tudják leadni az ajánlószelvényeiket őrá?

És ahogy Ti köszöntök.

Adjon az Isten!-Szebb Jövőt.

válasz tábornoknak

(zigazaga, 2009.01.13 10:24)

Ez a srác ahogy te mondtad nagyon sokat tett a tapolcai jobbik erősödése érdekében! ennyi rendezvényt lebonyolítani és megszervezni nem kis feladat,úgyhogy nem a ruha teszi az embert hanem a cselekedetei és a hozzáállása a dolgpkhoz! Egy cél egy akarat!!

JOBBIK

(Ferenczi Gábor, 2009.01.12 23:21)

Minden támogatásomról biztosítalak, Barátom! Minden tapolcai ismerősöm Rád fog szavazni! Mindenben segítek, amiben csak tudok! Nem a ruha teszi az embert, a szíved legyen a helyén!

Harctér

(Tábornok, 2009.01.12 19:59)

Valami jobb göncöt is aggathattatok volna erre a srácra.
De ha itt laknák a cédula az övé lenne.